👨‍💼Vice-Dean of the Graduate School gave a special lecture about how to prepare the research to support SDGs and THE Impact Rankings

On Tuesday, July 25, 2023. Asst. Prof. Dr. Supphasin Thaweesak, (Vice-Dean for Strategic Planning, Research, and International Affairs) gave a special lecture about how to prepare the research to support SDGs and THE Impact Rankings. This lecture was hosted by Research and Innovation, Burapha University.

=========

👨‍💼 รองคณบดี บรรยายพิเศษ เรื่อง การเตรียมการวิจัยอย่างไร ให้สนับสนุนการพัฒนาที่ยั่งยืน และการจัดอันดับของมหาวิทยาลัย

เมื่อวันอังคารที่ 25 กรกฎาคม พ.ศ. 2566 ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ศุภศิลป์ ทวีศักดิ์ รองคณบดีฝ่ายยุทธศาสตร์ วิจัยและวิเทศสัมพันธ์ บรรยายพิเศษ เรื่อง การเตรียมการวิจัยอย่างไร ให้สนับสนุนการพัฒนาที่ยั่งยืน และการจัดอันดับของมหาวิทยาลัย ให้สอดคล้องกับเป้าหมายการพัฒนาที่ยั่งยืน (SDGs) โครงการนี้จัดโดย กองบริหารการวิจัยและนวัตกรรม มหาวิทยาลัยบูรพา