💻Graduate School participated in the lecture project to educate about the implementation of Electronic Government Services

On Thursday, July 6, 2023, Assoc. Prof. Dr. Witawat Jangiam (Dean of the Graduate School), Asst. Prof. Supphasin Thaweesak (Vice-Dean for Strategic Planning, Research, and International Affairs) and Miss Kanokorn Jamjumrasparticipated in a lecture project to educate about electronic government operations at Tao Thong Room 1, Tao Thong Hotel Operation Center, Burapha University to gain the knowledge in the Electronic Act of 2022 for facilitating increase efficiency, save money and strengthen the competitiveness of the organization.

💻บัณฑิตวิทยาลัยเข้าร่วมโครงการบรรยายให้ความรู้เกี่ยวกับการปฏิบัติราชการทางอิเล็กทรอนิกส์

เมื่อวันพฤหัสบดีที่ 6 กรกฎาคม พ.ศ. 2566 รองศาสตราจารย์ ดร.วิทวัส แจ้งเอี่ยม คณบดีบัณฑิตวิทยาลัย ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ศุภศิลป์ ทวีศักดิ์ รองคณบดีฝ่ายยุทธศาสตร์ วิจัยและวิเทศสัมพันธ์ และนางสาวกนกอร แจ่มจำรัส ผู้ปฏิบัติงานด้านธุรการ เข้าร่วมโครงการบรรยายให้ความรู้เกี่ยวกับการปฏิบัติราชการทางอิเล็กทรอนิกส์ ณ ห้องเทาทอง 1 ศูนย์ปฏิบัติการโรงแรมเทาทอง มหาวิทยาลัยบูรพา โดยได้รับความรู้ในพระราชบัญญัติการปฏิบัติราชการทางอิเล็กทรอนิกส์ พ.ศ. 2565 เพื่อการอำนวยความสะดวก เพิ่มประสิทธิภาพ ประหยัด และเสริมสร้างความสามารถในการแข่งขันขององค์กร